Informasjon om barnehagen

Barn i fokus
Tillertoppen familiebarnehage holder til i et koselig hus på Tiller og ligger i en rolig gate.

Barnehagen har dobbel barnegruppe.(Dvs.inntil 10 barn).

En familiebarnehage drives etter alle forskrifter, rammeplan, læring og omsorg. Det som særpreger en familiebarnehage i forhold til ordinære og andre private er det hjemmelige preget.

På uteområdet vårt kan vi leke oss på sjørøverskuta og i sandkassen. Og i "gapahuket" vårt kan vi søke ly for både regn og når solen varmer for mye. Her kan vi også kose oss med maten vår og ha forskjellige aktiviteter.

Vi har også et stort inngjerdet område med sandkasse og stort grøntareal til lek og morro til disposisjon og den ligger på andre siden av gjerdet til barnehagen.

I nærheten av barnehagen er vi også så heldig å ha skogen. Den bruker vi  både sommer og vinter på turene våre. Akebakken og dra på besøk i krokodilleskogen er høydepunkter.

Tillerparken ligger også i vår nærhet og der har vi koselige turer hvor vi får utfoldet oss både store og små.

Barnet i fokus er vårt motto – det betyr at vi bryr oss og legger til rette for en hverdag som utvikler barnas sterke sider, dette gjør vi i en nær dialog med barnas foreldre.

Vi vil at barn og foreldre skal bli mottatt med omsorg, åpenhet og humor. Barna skal føle at vi er tilstede, har alltid et fang å krype opp i, blir sett, trygghet og læring. Glad hverdag.
Dette gjør barnehagen til et trygt og godt sted å være.

Barnehagen har stor voksentetthet og vi praktiserer primærkontaktsystemet.  Det vil si at hvert barn har ”sin” voksen i barnehagen. Primærkontaktene er ment å være en base for barnet, omtrent som foreldrene er en base for sine barn når de er hjemme.

Personalet har god faglig kompetanse. Førskolelærer m/spes.ped.utdanning og flere i personalet som har utdannelse som pedagogiske assistenter og med spes.ped.kurs.

Tillertoppen barnehage legger vekt på at barns læringsprosess er hele tiden i fokus etter barnets alder.

Opplevelse og læring (sang m/bevegelser, rytmeinstrumenter, m.m )

Miniklubben/Marihøneklubben - 1-4 år har læring m/ farger- bokstaver/alfabetet. Telle/tall/ - former- vekt- m.m

Tigerklubben - 5-6 år: Førskolegruppen har forberedelse til skolestart og læring.

I klubbene blir det lagt opp for alle alderstrinnene i læringen.

Hos oss slipper foreldre å tenke på matpakke til barnet for dagen. Barnet kommer til barnehagen og frokost blir servert i lag med barn og ansatte. Barnehagen serverer 3 fullverdige måltid pr. dag. (brødmat, div.pålegg, frukt og grønnsaker, m.m.)
På fredagene koser vi oss og serverer middag.
Det blir også servert varmmåltid andre dager i uken.

For mere informasjon kan dere lese her på vår hjemmeside.

Er vi barnehagen dere søker?

Ta kontakt og kom gjerne på besøk hos oss.

Barnehagens åpningstider: kl. 06.45 - 16.30.

Mob: 928 92 700

www.nullmobbing.no

Læring i 10er vennene.

Jippii, endelig kom snøen :-)